Uusi sisärata valmiina kesytettäväksesi!

Upea ja uusi sisäratamme sijaitsee Vaajakosken teollisuustalossa, vain viiden minuutin ajomatkan päästä Jyväskylän keskustasta! Rata on rakennettu pinta-alaltaan 2700 m2 halliin, jossa on automaattinen häkäarvojen mukaan säätyvä ilmanvaihto. Todella vauhdikkaan radan pituus on n. 270 metriä. Huippukuntoinen juuri uusittu Rimo Evo6 kalustomme takaa tasaiset kilpailut eikä tarkka ajanotto jätä selittelyn varaa.

Kahviostamme saat niin kylmät kuin lämpimätkin juomat, A-oikeuksin varustetusta baaristamme saat juomat oluesta konjakkiin. Sopimuksen mukaan keittiössämme valmistuu myös pikkupurtavat ja maukkaat ruoka-annokset.

Yksityistilaisuudet

Yksityistilaisuus on oivallinen tapa viettää henkilökunnan virkistyspäivää ja erilainen tapa viettää aikaa asiakkaiden kanssa. Yksityistilaisuudessa rata ja osa kahviosta on varattu vain teidän käyttöönne. Henkilömäärästä ja käytettävissä olevasta ajasta riippuen ajetaan ensin lämmittelyajot, aika-ajot ja kilpafinaalit. Tilaisuuden kulku on täysin muokattavissa omien tarpeidenne ja toiveidenne mukaan.

Uudistunut Jyväskylä Karting Center mahdollistaa kaikkina vuoden aikoina ainutlaatuiset puitteet. Yritystilaisuudet, juhlat, kokoukset,koulutukset, merkkipäivät, lanseeraustilaisuudet jne.

Yksittäiset ajot

Mikäli haluat tulla ajamaan pienemmällä porukalla tai et muuten vain halua varata yksityistilaisuutta, voit ajaa yksittäisiä 10 minuutin aika-ajolähtöjä. Yksittäisiä ajoja voi ajaa aina aukioloaikojen puitteissa, kun radalla ei ole yksityistilaisuuksia. Varauskalenteria voit tarkastella tämän sivun alareunasta.

Anna vauhdikas lahja, tilaa lahjakortti sisäradalle täältä!

Sisäratamme on avoinna talvikaudella:

– Maanantai klo 13.00-20.00
– Tiistai klo 13.00-20.00
– Keskiviikko klo 13.00-20.00
– Torstai klo 13.00-20.00
– Perjantai klo 13.00-20.00
– Lauantai klo 12.00-18.00
– Sunnuntaisin tarkista mahdollinen aukiolo kalenterista (avoinna Kartingkoulu päivinä, seuraa ilmoitteluamme)

HUOM! Yksityistilaisuuksia järjestetään myös yllä olevien aukioloaikojen ulkopuolella.

Huom! Tarkastathan aina varaustilanteen alla olevasta kalenterista ennen radalle saapumista.


Varaa yksityistilaisuus, täytä varaustiedustelu!

Tilaa lahjakortti tästä!


jklkarting-kuvaus2016055
jklkarting-kuvaus2016021
jklkarting-kuvaus2016040