Sisäradan aukioloajat

Yksityistilaisuuksia järjestämme sopimuksen mukaan myös aukiloaikojen ulkopuolella. Vapaat yleisöajovuorot merkitty vihreällä. Normaali lähtöjä pääsee ajamaan ilman ennakkovarausta.

Maksuvälineenä käy myös: Eazybreak, Epassi, Edenred ja Smartum !!!

Sisärata UKK

Mikä on sisäradan ikäraja / pituusraja?

Ikärajaa meillä ei ole. Kuljettajan minimipituus pienellä autolla on noin 125 cm.

Rauhallisinta aikaa on alkuviikosta ja lauantain ollessa vilkkain ajopäivä.

Haluamme tulla ajamaan, tarvitseeko meidän varata aikaa?

Ei tarvitse. Ajamaan voi tulla aina aukioloaikojen puitteissa. Tarkasta kuitenkin alla olevasta kalenterista tai soittamalla että radalla ei ole yksityistilaisuuksia tai muita poikkeuksia aukioloajoissa.

Haluan varata yksityistilaisuuden, mistä saan lisätietoja?

Tavoitat myyntimme numerosta 010 666 8220. Voit myös täyttää sähköisen varaustiedustelun.

Saako teiltä lahjakortteja?

Kyllä saa, voit tilata lahjakortin verkkokaupastamme tai tulla hakemaan paikan päältä.

Sisärata Jyväskylän Vaajakoskella

Sisäratamme sijaitsee Vaajakoskelle, vanhaa voimalaa vastapäätä sijaitsevalla Wanhalla Naulatehtaalla, vain viiden minuutin ajomatkan päästä Jyväskylän keskustasta. Rata on rakennettu pinta-alaltaan 2700 m2 halliin, jossa on automaattinen ilmanlaadun mukaan säätyvä ilmanvaihto. Todella vauhdikkaan radan pituus on n. 270 metriä. Huippukuntoinen, pari vuotta sitten uusittu Rimo Evo6 kalustomme takaa tasaiset kilpailut eikä tarkka ajanotto jätä selittelyn varaa.

A-oikeuksin varustetusta kahviostamme saat niin kylmät kuin lämpimätkin juomat ja sopimuksen mukaan varauksenne yhteyteen valmistuu myös pikkupurtavat ja maukkaat ruoka-annokset.

Sisäradan yhteydestä löytyy myös legendaarinen saunatilamme, Happohuone. Sauna on entinen tehtaanjohtajan edustustila ja puitteiltaan sen mukainen.

Karting Center sopii oivallisesti myös kokousten pitoon. Miltä kuulostaisi esimerksi aamupäivän kokous neukkarissamme, lounaan jälkeen vielä parin tunnin rypistys ennen karting kisaa, saunaa ja iltaruokailua? Meillä se kaikki onnistuu saman katon alla.

Yksityistilaisuudet

Yksityistilaisuus on oivallinen tapa viettää henkilökunnan virkistyspäivää ja erilainen tapa viettää aikaa asiakkaiden kanssa. Yksityistilaisuudessa rata ja osa kahviosta on varattu vain teidän käyttöönne. Henkilömäärästä ja käytettävissä olevasta ajasta riippuen ajetaan ensin lämmittelyajot, aika-ajot ja kilpafinaalit. Tilaisuuden kulku on täysin muokattavissa omien tarpeidenne ja toiveidenne mukaan.

Yksittäiset ajot

Mikäli haluat tulla ajamaan pienemmällä porukalla tai et muuten vain halua varata yksityistilaisuutta, voit ajaa yksittäisiä 10 minuutin aika-ajolähtöjä. Yksittäisiä ajoja voi ajaa aina aukioloaikojen puitteissa, kun radalla ei ole yksityistilaisuuksia. Varauskalenteria voit tarkastella tämän sivun alareunasta.

jklkarting-kuvaus2016021
jklkarting-kuvaus2016055
jklkarting-kuvaus2016083
jklkarting-kuvaus2016040

Start typing and press Enter to search