Sisäratamme on avoinna talvikaudella:

Huom! Tarkasta aukioloaikojen lisäksi myös aukioloaikojen alta löytyvä varauskalenteri. Kalenterista löydät varatut yksityistilaisuudet, joiden aikana yksittäiset ajot eivät ole mahdollisia sekä poikkeavat aukioloajat.

– Maanantai klo 13.00-20.00
– Tiistai klo 13.00-20.00
– Keskiviikko klo 13.00-20.00
– Torstai klo 13.00-20.00
– Perjantai klo 13.00-20.00
– Lauantai klo 12.00-18.00
– Sunnuntaisin helmi- ja maaliskuussa klo 12.00-16.00

Yksityistilaisuuksia järjestetään myös yllä olevien aukioloaikojen ulkopuolella.

 

Uusi sisärata valmiina kesytettäväksesi!

Upea ja uusi sisäratamme sijaitsee Vaajakosken teollisuustalossa, vain viiden minuutin ajomatkan päästä Jyväskylän keskustasta! Rata on rakennettu pinta-alaltaan 2700 m2 halliin, jossa on automaattinen häkäarvojen mukaan säätyvä ilmanvaihto. Todella vauhdikkaan radan pituus on n. 270 metriä. Huippukuntoinen juuri uusittu Rimo Evo6 kalustomme takaa tasaiset kilpailut eikä tarkka ajanotto jätä selittelyn varaa.

Kahviostamme saat niin kylmät kuin lämpimätkin juomat, A-oikeuksin varustetusta baaristamme saat juomat oluesta konjakkiin. Sopimuksen mukaan keittiössämme valmistuu myös pikkupurtavat ja maukkaat ruoka-annokset.

Yksityistilaisuudet

Yksityistilaisuus on oivallinen tapa viettää henkilökunnan virkistyspäivää ja erilainen tapa viettää aikaa asiakkaiden kanssa. Yksityistilaisuudessa rata ja osa kahviosta on varattu vain teidän käyttöönne. Henkilömäärästä ja käytettävissä olevasta ajasta riippuen ajetaan ensin lämmittelyajot, aika-ajot ja kilpafinaalit. Tilaisuuden kulku on täysin muokattavissa omien tarpeidenne ja toiveidenne mukaan.

Uudistunut Jyväskylä Karting Center mahdollistaa kaikkina vuoden aikoina ainutlaatuiset puitteet. Yritystilaisuudet, juhlat, kokoukset,koulutukset, merkkipäivät, lanseeraustilaisuudet jne.

Yksittäiset ajot

Mikäli haluat tulla ajamaan pienemmällä porukalla tai et muuten vain halua varata yksityistilaisuutta, voit ajaa yksittäisiä 10 minuutin aika-ajolähtöjä. Yksittäisiä ajoja voi ajaa aina aukioloaikojen puitteissa, kun radalla ei ole yksityistilaisuuksia. Varauskalenteria voit tarkastella tämän sivun alareunasta.

Anna vauhdikas lahja, tilaa lahjakortti sisäradalle täältä!

Varaa yksityistilaisuus, täytä varaustiedustelu!


Anna vauhdikas lahja, tilaa lahjakortti sisäradalle täältä!

jklkarting-kuvaus2016055
jklkarting-kuvaus2016021
jklkarting-kuvaus2016083
jklkarting-kuvaus2016040

Start typing and press Enter to search