fbpx

Sisärata

Karting Jyväskylä

Sisärata jyväskylän vaajakoskella

Sisäratamme sijaitsee Vaajakoskella, vanhaa voimalaa vastapäätä sijaitsevalla Wanhalla Naulatehtaalla, vain viiden minuutin ajomatkan päästä Jyväskylän keskustasta. Rata on rakennettu pinta-alaltaan 2700 m2 halliin, jossa on automaattinen ilmanlaadun mukaan säätyvä ilmanvaihto. Todella vauhdikkaan radan pituus on n. 270 metriä. Huippukuntoinen, pari vuotta sitten uusittu Rimo Evo6 kalustomme takaa tasaiset kilpailut eikä tarkka ajanotto jätä selittelyn varaa.

A-oikeuksin varustetusta kahviostamme saat niin kylmät kuin lämpimätkin juomat ja sopimuksen mukaan varauksenne yhteyteen valmistuu myös pikkupurtavat ja maukkaat ruoka-annokset.

Sisäradan yhteydestä löytyy myös legendaarinen saunatilamme, Happohuone. Sauna on entinen tehtaanjohtajan edustustila ja puitteiltaan sen mukainen.

Karting Center sopii oivallisesti myös kokousten pitoon. Miltä kuulostaisi esimerksi aamupäivän kokous neukkarissamme, lounaan jälkeen vielä parin tunnin rypistys ennen karting kisaa, saunaa ja iltaruokailua? Meillä se kaikki onnistuu saman katon alla.

Tule ajamaan

Yksittäiset ajot sisäradalla

Mikäli haluat tulla ajamaan pienemmällä porukalla tai et muuten vain halua varata yksityistilaisuutta, voit ajaa yksittäisiä 10 minuutin aika-ajolähtöjä.

Yksittäisiä ajoja voi ajaa aina aukioloaikojen puitteissa, kun radalla ei ole yksityistilaisuuksia.

Varauskalenteria voit tarkastella tämän sivun alareunasta.

Sisärata

Aukioloajat

Vapaat yleisöajovuorot on merkitty kalenteriin vihreällä. Normaalilähtöjä pääsee ajamaan ilman ennakkovarausta.

Yksityistilaisuuksia järjestämme sopimuksen mukaan myös aukioloaikojen ulkopuolella.