fbpx

Ulkorata

Ruuhimäki Circuit

Ulkorata Lievestuoreella

Upea, nopea ja taitoa vaativa 1240 metriä pitkä Ruuhimäki Circuit ulkorata haastaa sinut valtaamaan kartingradan vailla vertaa.

Rata sijaitsee Lievestuoreella Jyväskylän välittömässä läheisyydessä. Rata on valmistunut kesällä 2000. Radan mittasuhteet ovat Suomen mittakaavassa huimat. Pituutta 1240m, leveyttä vähintään 8m ja sokerina pohjalla hehtaarin laajuinen, täysin asfaltoitu varikkoalue!

Tämä kansainväliset mitat täyttävä ulkorata tarjoaa elämyksen niin aloittelijalle kuin kokeneelekin ratinkääntäjälle. Poikkeuksellisen suuri, hehtaarin kokoinen varikkoalue mahdollistaa esimerkiksi raskaankaluston esittelyihin loistavat puitteet.

Radalla vuokrataan karting kalustoa ja järjestetään yritystapahtumia aivan kuten useammalle jo tutuksi käyneellä sisäradalla. Lisäksi käytössä on kahvio ja saunatilat.

Huomioithan, että kyseessä on vauhdikas kilparata ja vuokra-autot ovat aikuisten kokoa. Tästä syystä ehdoton edellytys alle 16-vuotiailta kuljettajilta on aikaisempi ajokokemus esimerkiksi sisäradalta sekä vähintään 150cm pituus.

Tule ajamaan

Kalusto

Sodi SR5-rungot Honda GX 270 moottorilla. Yli 1500 rataa maailmassa luottaa Sodin vuokra-autoihin. Myös Suomessa Sodi on ylivoimaisesti edustetuin merkki vuokra-autoissa, eikä syyttä. Auton kevyt ajettavuus ja laajat säätömahdollisuudet takaavat helpon ajettavuuden kuljettajan koosta tai ajokokemuksesta riippumatta.

Ulkoradallamme autojen huippunopeus on lähes 80km/h ja keskinopeus huikeat 63km/h!

Tule ja testaa itse!

Ulkorata, vuokra-autot

Tulossa ajamaan kilpa-autolla?  Katso ajoajat mikrorata.fi sivulta. Tällä sivulla vuokra-autojen ajoajat.

YKSITYISTILAISUUKSIA JÄRJESTETÄÄN KAIKKINA VIIKONPÄIVINÄ.

Yleisöajot kalenterin mukaisesti.

Tulossa ajamaan omalla autolla? Katso ajoajat täältä.

Saavuthan ajoissa paikalle, ajo loppuu ympäristöluvan vuoksi täsmälleen ilmoitettuna aikana, tästä syystä lipunmyynti loppuu ulkoradalla puoli tuntia ennen ajoajan päättymistä.